Trotsallt ger inte upp!

06.05.2011 kl. 00:14
Vi har en pjäs. Vi har en död snövit, sju kvinnor, en man. Vi har en brändökille och en partytjej. The girl next door. En överpresterare. En okontrollerad galning. En Kvinna. En lesbisk. En med det hemska förflutna. Vi har en pjäs fylld av ångest och rädsla och skräck och ilska, drunknade drömmar och mörka djup. Men vi har också en pjäs fylld av ljus och vänskap och kärlek, ånger, förlåtelse och lycka. Och hopp.

Idag när vi satt på golvet i en ring och diskuterade om problemen som verkar ösa över oss som en våg saltvatten, förstod jag en grej. Jo, det här är svårt. Jo, vi kämpar med en komplicerad pjäs som vi själva gjort ännu mer komplicerad för varje dag som gått och jo, tiden bara flyter iväg som en kork i det där saltvattnet. Men vi är här tillsammans. Som en grupp. Och det är vårt val om det här lyckas eller ej, vår vilja som för oss framåt och gör det här till det vi vill att det skall vara. När jag såg på alla runtomkring mig och faktiskt förstod hur otroligt engagerade vi alla är i vad vi gör blev jag chockad över att jag egentligen blev så chockad. Varför blev jag det? Borde jag inte vid det här laget veta, efter allt vi gjort och talat om, att Trotsallt inte ger upp. Att vi ger allt eller ingenting. Nu vet jag om jag inte förr vetat. Det här kommer att bli en succé. Det vet jag.

SL
Kommentarer (1)
Helt sjuuukt bra! Tack ska du ha Stefanie för dessa visa ord! Jag kunde inte säga det bättre. O vet du, d här borde vi använda som vår pjäspresentation. Kramar. Många kramar.
Saara06.05.11 kl. 00:33
Hur blir en pjäs till i Trotsallt-style? Om du vill veta svaret så följ med denna blogg!

Senaste kommentarer

06.05, 00:33Trotsallt ger inte upp! av Saara
19.02, 19:43Nya vindar av diktpool.ratata.fi (Joni)
18.02, 21:58Nya vindar av essellem (emma)
28.11, 21:35Boka biljett till Hänglås nu! av Robin
26.11, 15:21Boka biljett till Hänglås nu! av Stella