Promobilder togs

07.04.2011 kl. 23:15
31.03.2011

Vi fotade promobilder, rätt tidigt med tanke på att vi ännu inte hade något manus eller exakt storyline, men eftersom jag skulle åka till Island nästa dag så gjorde vi det då, för att alla skulle kunna vara med. Dessvärre hade en i gruppen migrän, så vi var ändå inte alla.
Det har flera gånger hänt att någon kommit till träffen och mått illa eller på annat sätt dåligt, men det måste vara något med stället och situationen (och gruppen :) för oftast brukar personen bli helt återställd inom kort. Teatermagi.
Jag skulle nog inte klara av att vara ledare för gruppen. Största delen av träffen gick till påklädning, sminkning och friserande av oss skådespelare, då "huvudmålet" för den gången var att ta bilder. Jag skulle ha gått omkring och stressat, medan S bara gick mellan rummen och sa att hon kände sig så stolt och att vi (= snarast S och S som lagade oss) var så duktiga. Jag är tacksam över vår tålmodiga regissör.
Slutligen var vi alla klädda i pastellfärger och klackskor, hade illröda läppar och vackert smink och proffsigt lagade hår. Vi poserade på olika sätt, mot slutet med alla liggandes på golvet. Hade man tur var det bekvämt, hade man otur var det inte det.
Men konst behöver inte vara bekvämt.
Emellanåt kände jag mig som den som inte kan släppa loss framför kameran, ta en roll. Den som stod stel på det stället av bilden som inte fungerade med helheten. Men det blev nog bra bilder till slut, har jag förstått på dem som sett dem. Tack till fotografen!
Nu återstår att se vad som hinner hända med pjäsen (som fått det fina namnet "Snövit är död.") under tiden jag är borta.
Under sommaren blir det regelbundna övningar nästan varje vecka, och i juli bär det av till Facec etnofestival.

EP
Hur blir en pjäs till i Trotsallt-style? Om du vill veta svaret så följ med denna blogg!

Senaste kommentarer

06.05, 00:33Trotsallt ger inte upp! av Saara
19.02, 19:43Nya vindar av diktpool.ratata.fi (Joni)
18.02, 21:58Nya vindar av essellem (emma)
28.11, 21:35Boka biljett till Hänglås nu! av Robin
26.11, 15:21Boka biljett till Hänglås nu! av Stella