trotsallt träff 10.3.11

10.03.2011 kl. 23:22
Vi talade om livet, drack te och var hungriga och trötta. Min kväll hade väldigt lite med varken vår pjäs eller drama i allmänhet att göra. Men en mindre grupp av oss satt länge och väl och mindstorma på storylinen, det hördes mycket skratt och vi fick höra att de fått massor idéer och att det skulle bli jättebra och att dom ändrat massor, typ allt, från vad som fanns från förut.
Jo vi som inte mindstormade skulle ju ägna oss åt improvisationsövningar, men vi talade istället om livet. Och lekte lite efter det."Stig upp du som tycker om bananer" och så vidare.
I början hade vi den vanliga "rundan", något bra och något dåligt sen senast, och då vi var alla (förutom en) på plats och dom flesta var rätt pratglada, så tog det en del tid. Jag tycker det är fint att börja med att alla får säga något om sin vecka, alla får ens en muntur innan "allvaret" börjar, men idag fick jag fiilisen att alla går ju omkring och mår skit. Så borde det inte vara.
Nästa vecka får man veta vad det blir för en pjäs, vad för galna saker som kommit med och vad ens nya roll blir. Senast fick jag veta att jag skulle vara kung, men troligen har den saken väl också ändrats.

EP
Hur blir en pjäs till i Trotsallt-style? Om du vill veta svaret så följ med denna blogg!

Senaste kommentarer

06.05, 00:33Trotsallt ger inte upp! av Saara
19.02, 19:43Nya vindar av diktpool.ratata.fi (Joni)
18.02, 21:58Nya vindar av essellem (emma)
28.11, 21:35Boka biljett till Hänglås nu! av Robin
26.11, 15:21Boka biljett till Hänglås nu! av Stella