Nya vindar

16.02.2011 kl. 23:48

Teaterföreningen Trotsallt har rullat igång igen... Nu i några veckor har vi planerat, fumlat, druckit kaffe, fumlat lite till, snackat om allt förutom teater, druckit mer kaffe och ätit mokkarutor, improviserat, gjort teaterövningar, snackat ännu mer och druckit mer kaffe. Det verkar som om alla vill gömma sin nervositet om det faktum att vi faktiskt har en ny regissör och bara några månader på oss. Inte kombination som får en att sova bra om nätterna. Men en föreställning ska det bli! Det är nämligen jag som stolt men full av fummel och osäkerhet bär titteln regissör. Ännu har jag inte ramlat ihop till en liten ynklig boll på golvet och frågat av Gud varför han lät mig ta emot ansvaret över något så stort, nej, inte än. Faktum är ju ändå den, att jag jobbar med mycket duktiga och kreativa människor!


Vi har satt ribban högt och utvecklar oss vidare, men så skall det vara. Jag tror inte på att någon gör konst (om det jag/ vi gör kan kallas konst, det är en annan diskussion) för att det är lätt. Man, eller åtminstone jag, gör det för att det är det är ett sätt att vara. Att det är svårt och kör en till en diet bestående av Rennie, är bara en bagatell. Som sagt, blir det en annorlunda pjäs. Hur annorlunda och på vilket sätt återstår att se. Jag skall göra mer än mitt bästa.

SM
Kommentarer (2)
Det vi gör är absolut konst! Vi gör allt själv och gör och visar teater för andra, det är kreativ konst om någonting! ..and we're proud of it!! :D
essellem (emma)18.02.11 kl. 21:58
Ska försöka komma o titta på föreställningen när den kommer igång, nu när ja int kan delta pga. statens krav på mig :) Ha de skoj!
diktpool.ratata.fi (Joni)19.02.11 kl. 19:43
Hur blir en pjäs till i Trotsallt-style? Om du vill veta svaret så följ med denna blogg!

Senaste kommentarer

06.05, 00:33Trotsallt ger inte upp! av Saara
19.02, 19:43Nya vindar av diktpool.ratata.fi (Joni)
18.02, 21:58Nya vindar av essellem (emma)
28.11, 21:35Boka biljett till Hänglås nu! av Robin
26.11, 15:21Boka biljett till Hänglås nu! av Stella